KAYSERİ / TOMARZA - 50.Yıl İlkokulu

okulumuzda ramazan ayı kapsamında hacivat ve karagöz gösterisi düzenlenmiştir.

Şbt

Kodlamayı Öğreniyorum e twinning projesi kapsamında  "Haydi robot yapalım" etkinliğinde 3-A  sınıfındaki öğrenciler tarafından yapılan robotlar sergilendi. Çalışmaları incelemeye gelen okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri  beğenilerini ifade etti. Çalışmaya katılan tüm öğrencilere ve emeğini esirgemeyen velilere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Güneş GÜRBÜZ ve 3-A sınıfının katılmış olduğu Kodlamayı Öğreniyorum adlı e twinning projesine 3 farklı ülkeden 12 okul katılıyor. Proje sayesinde çocuklar kodlamayla tanışmış olup; bilgisayarsız, bilgisayarlı kodlama etkinlikleri, atık malzemelerden robot yapımı ve artırılmış gerçeklik programları ile etkinlikler yapacaklar.

Ock

Okulumuz 3A Sınıfı ve sınıf öğretmeni Güneş Gürbüz 'ün   yürüttüğü e twinning projesi olan Benim Sehrimin Hikayesi 'nde sona gelindi. Projenin son ürünleri e dergi, sanal sergi, 2024 takvim ve sanal hikayeye asagidaki baglantilardan ulasabilirsiniz.

Ara

Okulumuz 3-A Sınıfı öğretmeni Güneş Gürbüz öğrencilerinin yürüttükleri Benim Şehrimin Öyküsü(The Story Of my Cıty) adlı e twinning projesi kapsamında öğrencilerimizde tarih bilinci farkındalığını oluşturmak,geleneksel çocuk oyunlarını tanıtmak,öğrencilere kültür bilincini aşılamak,şehrimize ait yemek ve kıyafetleri tanıtmak amaçlanmaktadır.

Kas

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 28.10.2022 TARİHİNDE TOPLANTI SALONUDA GERÇEKLEŞTİ.